NAC MAATSCHAPPELIJK

Sponsor van het project ‘Niemand Buitenspel’ van NAC Maatschappelijk seizoen 2022-2023.

Niemand Buitenspel
Wie kan werken, hoort niet afhankelijk te zijn van een uitkering. Jongeren of (jong) volwassenen met een bijstandsuitkering, beperking, of zonder startkwalificaties kunnen in de praktijk echter vaak moeilijk aan een baan komen. Voor deze groep mensen organiseren wij het project Niemand Buitenspel. Het project biedt de mogelijkheid om werkervaring op te doen in de speciale omgeving van het Rat Verlegh Stadion.

Door middel van een zogenaamd werkgeversplatform, is de intentie dat kandidaten na afloop van het traject uitstromen naar een betaalde baan bij een van de aangesloten sponsoren van NAC of elders.

RBC NETWERK

Met mijn bedrijf InterRigby in juli 2021 aangesloten bij RBC Netwerk.

Zowel prive als zakelijk volg ik altijd mijn intuïtie en maak ik keuzes op basis van gevoel. Toen ik met Hans van der Ende in contact kwam werd dat gevoel alleen maar bevestigd door de fijne gesprekken die we hebben gevoerd. Heb zelf bij RBC gevoetbald dus bekend met de club. Voor mij persoonlijk was het met name de gemoedelijkheid, de toegankelijkheid en de onderlinge verbondenheid die deze club altijd heeft gekenmerkt gedurende de periode dat ik bij RBC betrokken ben geweest. Het voelt dan ook goed bij te kunnen dragen aan de wederopbouw van RBC.

BETROKKEN ONDERNEMERS BREDA

Vanaf 1 oktober 2021 met mijn bedrijf InterRigby aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda. Betrokken Ondernemers Breda brengt verbindingen tot stand tussen bedrijven, maatschappelijke instellingen en samenleving en staat voor betekenisvol ondernemen. Bedrijven die zijn aangesloten bij Betrokken Ondernemers Breda geven 1 dag per jaar vrijwilligerswerk aan de Bredase samenleving en zetten hun talent, kennis, hart of handen in door samen te werken aan zinvolle projecten binnen maatschappelijke organisaties.

Niet alleen op zakelijk vlak maar ook op persoonlijk vlak hecht ik er veel waarde aan om mensen te helpen, het verschil te kunnen maken voor iemand en echt iets te kunnen betekenen voor de ander. Vanuit de gedachte om zowel op maatschappelijk als sociaal vlak impact te kunnen maken en door te doen wat bij me past als persoon en aansluit op de kernwaardes waar ik met mijn onderneming voor wil staan.