Over InterRigby

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Dennis Rigbers, 44 jaar en woonachtig te Bavel. In 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf InterRigby.

InterRigby verzorgt de werving en selectie voor vaste functies en interim.

Mijn motto is “durf te veranderen”. Als je focust op resultaat zal er niets veranderen, als je focust op verandering zul je resultaat zien.

Verandering is een terugkerend proces waar je mee moet leren omgaan, waar je je eigen weg in moet bewandelen en wat je zelf vorm moet geven. In allerlei situaties kun je te maken krijgen met verandering. Het gaat er om wat jij zelf met deze verandering doet.

Ik ben meer dan 20 jaar werkzaam binnen Finance en heb diverse functies binnen verschillende organisaties vervuld. Zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau. Binnen organisaties krijg je voortdurend te maken met veranderingen en als persoon leer je om te gaan met die veranderingen. In al die jaren ontwikkel je je niet alleen op professioneel gebied maar ook als persoon. Door de jaren heen krijg je beter inzicht in wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Doen wat je leuk vindt, maakt je gelukkiger en geeft meer voldoening.

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is als je niet op je plek zit binnen een organisatie, je wordt er niet gelukkiger van, het kost je veel energie en het werkt in alles door. Het heeft mij doen inzien dat het tijd was voor verandering, nieuwe uitdagingen en andere dynamiek in mijn werk. Investeren in persoonlijke ontwikkeling en iedere dag beter worden. Ik heb mezelf de vraag gesteld op welke wijze ik deze verandering vorm zou willen geven. Ik heb besloten mijn hart te volgen en zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Ik ben gestart met mijn bedrijf InterRigby.

Uitgangspunt zijn de kernwaarden van waaruit ik werk: betrokkenheid, betrouwbaarheid, passie, persoonlijke benadering, plezier, respect en verbinding.