REFERENTIES

VANUIT ORGANISATIES EN KANDIDATEN

Dankzij Dennis hebben wij onze nieuwe Finance Manager Mark binnengehaald! Wat een aanwinst voor ons bedrijf. Dennis was ervan overtuigd vanaf het allereerste begin dat dit een match was. En niets bleek minder waar. Omdat Dennis zelf uit het vak komt, weet hij goed waar hij over praat. Dat is prettig samenwerken!

Kelly Singerling, Multi-Post Nederland

Dennis komt zelf uit het vakgebied en weet hierdoor een goede match te vinden tussen de kandidaat en werkgever. De samenwerking met Dennis heb ik als prettig ervaren dit komt voornamelijk door het persoonlijke contact, snelle schakelen en de korte lijnen. Dennis gaat voor kwaliteit en niet voor kwantiteit dit zorgt ervoor dat hij alleen kandidaten doorzet als hij de volste vertrouwen heeft dat er een langdurige samenwerking kan ontstaan. 

Wendy Verleun, Van Herwijnen Kreston

Nadat ik in contact ben gekomen met Dennis heb ik mijn “wensenpakket” bij hem aangegeven en is hij voor mij op zoek gegaan naar de juist vacature. Dennis is ook daadwerkelijk op zoek naar de juiste match tussen bedrijf en kandidaat en dat Dennis dus luistert naar de kandidaat blijkt wel uit het feit dat de eerste de beste vacature gelijk aansloot op mijn wensen. Al snel kwam hij met een vacature en na enkele gesprekken met het bedrijf was sprake van een wederzijdse klik. Nu na 2,5 maand kan ik niet anders zeggen dat Dennis een goede inschatting heeft gemaakt en zit ik helemaal op mijn plek!

Mark van Hulst, Multi-Post Nederland

Dennis is een professioneel, gedreven en enthousiast persoon. Recruiten is zijn passie.
Het samenbrengen van een kandidaat en een organisatie, die samen de ‘klik’ hebben, is het doel. Zijn luisterend oor is één van zijn vele talenten, dat er voor mij uit sprong tijdens onze samenwerking.Tijdens het gehele proces van luisteren, zoeken, onderlinge kennismaking en afronding, blijft Dennis contact met je houden en is oprecht geïnteresseerd. Zeer belangrijk en resulteert in een effectieve samenwerking.

Harriet Driessen, Van Herwijnen Kreston

Dennis doet wat hij leuk vindt en dat zorgt ervoor dat hij goed is in wat hij doet! Dennis werkt altijd vanuit zijn eigen kernwaarden en dat resultaat in succesvolle en betekenisvolle professionele relaties. Altijd vanuit de persoon-en op de persoon gericht. Hierdoor weet hij snel én op een prettige manier de juiste match te vinden tussen persoon en organisatie.
Daarnaast is Dennis een fijn persoon om mee samen te werken maar ook op persoonlijk vlak. Ik gun iedereen dan ook om met Dennis te kunnen samenwerken! 

Paul Jansen, XpertHR NL