Vast - Interim

vacatures2021-12-01T09:55:28+00:00

Vacatures

Support Medewerk(st)er

Vacature: Support Medewerk(st)er

– omgeving Eindhoven
– 32-40 uur

Functie:
In verband met groei van de organisatie is opdrachtgever op zoek naar een medewerk(st)er voor de support-afdeling. Werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het te woord staan van klanten. Je zal assisteren bij het afhandelen van klantvragen en nieuwe installaties van boekhoudkoppelingen.

Profiel:
Als support-medewerk(st)er ben je het visitekaartje van het bedrijf. Organisatie is op zoek naar iemand die leergierig en enthousiast is. Enige boekhoudervaring en affiniteit met IT is gewenst voor deze functie. Naast probleemanalyse zoeken naar de juiste oplossing voor de klant. Organisatie biedt jou de mogelijkheid om webwinkel kennis op te doen. Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal en goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden. Minimaal 32 uur in de week beschikbaar.

Organisatie:
Deze organisatie houdt zich bezig met de realisatie van koppelingen tussen webwinkels en boekhoudpakketten in het binnen- en buitenland. Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, veel afwisseling en eigen verantwoordelijkheid. Mogelijkheid om relevante cursussen en trainingen te volgen (geen must). Marktconforme arbeidsvoorwaarden en de nodige flexibiliteit en vrijheid in je werk. Mogelijkheden om vanuit thuis te werken. Leuke informele werksfeer, korte communicatielijnen en prettige werkomgeving.

Interesse?
Heb je interesse? Of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op via onderstaande gegevens of stuur mij een PB via LinkedIn.

email: drigbers@interrigby.nl
mobiel: 06-42159607

#vacature #finance # support #recruitment #interrigby

 

Meest recente berichten

InterRigby

Pr. van Lotharingenstraat 31, 4854 EW Bavel

Mobile: 06-42159607

Web: www.interrigby.nl