InterRigby – Bemiddeling

Stagiair

Ben jij op zoek naar een stage? Vanuit mijn eigen schoolperiode weet ik hoe belangrijk het is om stage te lopen bij een organisatie en ervaring op te kunnen doen. En dat het niet altijd even makkelijk is om een stage te kunnen vinden. Ik help jou graag bij de zoektocht naar een organisatie om jouw stage te kunnen volgen. Je kunt van mijn netwerk gebruik maken, stuur mij een bericht waar je naar op zoek bent en ik deel jouw bericht binnen mijn netwerk om zo de kans op een stageplek voor jou te vergroten.

Kandidaat

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat mij je helpen bij het vinden van de juiste baan. Samen bekijken we jouw wensen en interesses en de mogelijkheden. Ik ben erg benieuwd naar jouw drijfveren en motivatie. Wat is jouw passie en waar word jij nou echt gelukkig van in je werk? Ik help je graag met de zoektocht naar jouw nieuwe baan en naast je kennis en ervaring ben ik benieuwd naar de persoon achter het C.V.

Organisaties

Mocht uw organisatie een stageplek beschikbaar hebben laat het mij weten. Ik breng uw bericht onder de aandacht binnen mijn netwerk zodat het een groter bereik krijgt.

Bent u op zoek naar geschikte professionals voor uw organisatie? Vanuit mijn achtergrond en ervaring weet ik gericht en efficiënt de juiste kandidaten te vinden voor uw organisatie. InterRigby verzorgt de werving- en selectie voor vaste functies en op interimbasis en heeft een uitgebreid netwerk van ervaren en gekwalificeerde professionals door heel Nederland.